Straight Mount Carport i Albertslund

Her er i Albertslund, Ved en typisk, men moderniseret 70´er villa. Vi har sat en Mount Carport op i designet Straight, det specielle her er, at ejeren ønskede et fald mod huset, så tagvandet kunne ledes til det eksisterende tagnedløb, derudover blev carporten også fonberet et skur som han selv ønskede at stå for opførelsen af.  familien valgte af en stålcarport fra Stålcarporten.dk fordi de  ønskede en 100% vedligeholdelsesfri løsning, der samtidigt kunne komplimentere Deres smukke hjem.

Alle vores designs kan også fås i en Mount udgave. Her monteres carporten på hus muren, eller direkte på udhænget. Dette er typisk en mindre pladskrævende løsning, som også har den fordel at den kan placeres, så man kan komme tørskoet fra bilen ind i huset.
Her har man valgt den traditionelle carport Straight, som med sit enkle og skrånende design, har en arkitektonisk lethed, som gør den til et stilrent og neutralt valg, der passer flot til de fleste omgivelser og arkitektur. Straight laver vi både i en enkelt og i en dobbelt udgave, med og uden skur.og beklædning på siderne.

Straight Carporte Frederikssund

Her er vi hos en familie fra Frederikssund, der bor i et helt nyt typehus fra eurodan huse. Vi har sat en Straight Carport op, med et skur i venstre side, med smedet dør og vores z-profil komposit beklædning. Ud over skuret, ønskede familien en cykeloverdækning, som er placeret bagved skuret. carporten er fremstillet i 100% vedligeholdelsesfrie materialer, og stålet og kompositten komplimenterer det smukke nybyggede hus.
Den traditionelle carport Straight, har med sit enkle og skrånende design, en arkitektonisk lethed, som gør den til et stilrent og neutralt valg, der passer flot til de fleste omgivelser og arkitektur. Straight laver vi både i en enkelt og i en dobbelt udgave, med og uden skur. og med fald i den ønskede retning.

Cube Carport og hegn i Hillerød

Her er vi i Hillerød, ved et super skønt typehus, hvor der er blevet sat krydser ved næsten samtlige tilvalg, her har vil leveret en specialfremstillet carport i vores kubistiske design Cube, samt vores eksklusive komposit / stål hegn nordic fence,
Familien ønskede et hegn og en carport med skur, i et moderne og stramt design, der kunne komplimentere deres nybyggede hus. For at udnytte grundens udformning optimalt, valgte de en løsning hvor carporten blev monteret på gavlen af huset, og carportens yderside skulle følge grundens skel, i en vinkel på 16 grader. Carportens skur blev beklædt med den samme wpc dark beklædning som hegnet, og fik et støbt betongulv.

Vi laver carporte, redskabskurer, terrasser, terrasseoverdækninger og cykelskurer i designet Cube, og levere det både i en galvaniseret og en pulverlakeret udgave, det kubistiske design og den massive konstruktion giver dette design et udtryk i en liga helt for sig selv. og gør at produkterne fra Cube serien hører til vores absolutte topmodeller.

Funkis carportene, fra Cube serien, laver vi både i en enkelt og i en dobbelt udgave, med og uden skur.

Carport-terrasse i Værløse

Her er vi ved et arkitekttegnet hus i Værløse, hvor vi i samarbejde med kunden, har designet denne helt unikke carport med tagterrasse. Vi har taget udgangspunkt i vores Cube design, og har fået udviklet et vandtæt komposit terrassedæk, som gør det muligt at lave en tagterrasse ovenpå carporten. Værnet er udført i 18mm hærdet sikkerhedsglas i en stilfuld balusterfri løsning, som udover at give Carport-terrassen et elegant udtryk, give et frit udsyn fra terrassen.

 

Straigth Mount Carport i Tåstrup

Her er det en familie fra Tåstrup, der bor i et Lind og Risør hus fra starten af 00`erne. Vi har sat en Mount Carport op i designet Straight med indbyggede spots i spærende. Familien ønskede en 100% vedligeholdelsesfri løsning, der samtidigt kunne komplimentere Deres smukke hjem.

Alle vores designs kan også fås i en Mount udgave. Her monteres carporten på husmuren, eller direkte på udhænget. Dette er typisk en mindre pladskrævende løsning, som også har den fordel at den kan placeres, så man kan komme tørskoet fra bilen ind i huset.
Her har man valgt den traditionelle carport Straight, som med sit enkle og skrånende design, har en arkitektonisk lethed, som gør den til et stilrent og neutralt valg, der passer flot til de fleste omgivelser og arkitektur. Straight laver vi både i en enkelt og i en dobbelt udgave, med og uden skur.og beklædning på siderne.

Curve Carport København S

Her er vi ved en smuk nybygget murermestervilla i Københaven S. Familien har valgt en Curve carport men skur. Curve carporten passer utroligt godt til deres nye hus og den grå komposit på skuret står i flot kontrast til husets hvidpudsede facade. Den grå komposit er vedligeholdelsesfri så man skal ikke tænke på at man om nogle år skal ud og behandle beklædningen med maling. Komposit er en kombination af træ og plast, der fås i flere farver. Det ligner naturtræ men kræver ikke samme vedligeholdelse, Komposit er i øvrigt meget modstandsdygtigt overfor det danske vejr.  Derudover har familien har valgt et 10mm bronzetag som giver carporten et ekstra eksklusivt udtryk.

Curve er en stilren carport med flot buet tag, som med sit let buede klassiske design en af vores mest populære carporte. Det klassiske look gør Curve til et sikkert valg, der passer flot til omgivelser og arkitektur alle steder. Curve laver vi både i en enkelt og i en dobbelt udgave, med og uden skur.og beklædning på siderne

Curve med skur på siden Amager

Her er vi ved et ny bygget hus på Amager. Familien har valgt en Curve carport men skur på siden. Curve carporten passer utroligt godt til deres nye hus sammen med den grå komposit som er på skuret. Vores komposit er vedligeholdelsesfri så man skal ikke tænke på at man om nogle år skal ud og behandle beklædningen med maling.  Familien her har valgt et 10mm bronzetag der er utrolig flot og passer rigtig godt med de buet spær som især passer godt til huse med samme udtryk.

Curve er en stilren carport med flot buet tag, som med sit let buede klassiske design en af vores mest populære carporte. Det klassiske look gør Curve til et sikkert valg, der passer flot til omgivelser og arkitektur alle steder. Curve laver vi både i en enkelt og i en dobbelt udgave, med og uden skur.og beklædning på siderne

Rise i Gentofte

Her er vi ved et klyngehus byggeri i Gentofte, man oprindelig valgt at dele en dobbelt Rise carport, med en let inddeling på midten, mellem de to familier, men da familien til venstre, skulle have bil nr. 2, valgte de at få bygget en ekstra sektion på. Familierne valgte en Rise model, da den med sit spidse saddeltag, passe arkitektonisk godt til resten byggeriet i kvarteret, som beklædning er der valgt en vedligeholdelsesfri koksgrå komposit.

Den klassiske carport Rise, med et elegant saddeltag, er med sit klassiske spidse design og sit karakteriske look, et sikkert valg, der især passer flot til huse med samme udtryk. Rise laver vi både i en enkelt og i en dobbelt udgave, med og uden skur.og beklædning på siderne.

Mount og hegn i Birkerød

Her er det en familie fra Birkerød, der er ved at renovere deres 60ér villa, vi har sat en Mount carport op i designet Straigth med beklædning af koksgrå komposit. Vi har også sat hegn og låge op i samme materialer, hvilket er med til at skabe en rød tråd i renoveringen. familien ønskede en 100% vedligeholdelsesfri løsning, der samtidigt kunne komplimentere deres visioner og drømme for renoveringen af deres hjem. udover carport og hegn har vi i samarbejde med Dansk Havedesign, hjulpet familien med at få etableret belægning og bede i deres indkørsel og forhave.

Alle vores designs kan også fås i en Mount udgave. Her monteres carporten på husmuren, eller direkte på udhænget. Dette er typisk en mindre plads krævende løsning, som også har den fordel at den kan placeres, så man kan komme tørskoet fra bilen ind i huset
her har man valgt den traditionelle carport Straigth, som med sit enkle og skrånende design, har en arkitektonisk lethed, som gør den til et stilrent og neutralt valg, der passer flot til de fleste omgivelser og arkitektur. Straigth laver vi både i en enkelt og i en dobbelt udgave, med og uden skur.og beklædning på siderne.