Straight Mount Carport i Albertslund

Her er i Albertslund, Ved en typisk, men moderniseret 70´er villa. Vi har sat en Mount Carport op i designet Straight, det specielle her er, at ejeren ønskede et fald mod huset, så tagvandet kunne ledes til det eksisterende tagnedløb, derudover blev carporten også fonberet et skur som han selv ønskede at stå for opførelsen af.  familien valgte af en stålcarport fra Stålcarporten.dk fordi de  ønskede en 100% vedligeholdelsesfri løsning, der samtidigt kunne komplimentere Deres smukke hjem.

Alle vores designs kan også fås i en Mount udgave. Her monteres carporten på hus muren, eller direkte på udhænget. Dette er typisk en mindre pladskrævende løsning, som også har den fordel at den kan placeres, så man kan komme tørskoet fra bilen ind i huset.
Her har man valgt den traditionelle carport Straight, som med sit enkle og skrånende design, har en arkitektonisk lethed, som gør den til et stilrent og neutralt valg, der passer flot til de fleste omgivelser og arkitektur. Straight laver vi både i en enkelt og i en dobbelt udgave, med og uden skur.og beklædning på siderne.