Mount og hegn i Birkerød

Her er det en familie fra Birkerød, der er ved at renovere deres 60ér villa, vi har sat en Mount carport op i designet Straigth med beklædning af koksgrå komposit. Vi har også sat hegn og låge op i samme materialer, hvilket er med til at skabe en rød tråd i renoveringen. familien ønskede en 100% vedligeholdelsesfri løsning, der samtidigt kunne komplimentere deres visioner og drømme for renoveringen af deres hjem. udover carport og hegn har vi i samarbejde med Dansk Havedesign, hjulpet familien med at få etableret belægning og bede i deres indkørsel og forhave.

Alle vores designs kan også fås i en Mount udgave. Her monteres carporten på husmuren, eller direkte på udhænget. Dette er typisk en mindre plads krævende løsning, som også har den fordel at den kan placeres, så man kan komme tørskoet fra bilen ind i huset
her har man valgt den traditionelle carport Straigth, som med sit enkle og skrånende design, har en arkitektonisk lethed, som gør den til et stilrent og neutralt valg, der passer flot til de fleste omgivelser og arkitektur. Straigth laver vi både i en enkelt og i en dobbelt udgave, med og uden skur.og beklædning på siderne.