Cube Carport og hegn i Hillerød

Her er vi i Hillerød, ved et super skønt typehus, hvor der er blevet sat krydser ved næsten samtlige tilvalg, her har vil leveret en specialfremstillet carport i vores kubistiske design Cube, samt vores eksklusive komposit / stål hegn nordic fence,
Familien ønskede et hegn og en carport med skur, i et moderne og stramt design, der kunne komplimentere deres nybyggede hus. For at udnytte grundens udformning optimalt, valgte de en løsning hvor carporten blev monteret på gavlen af huset, og carportens yderside skulle følge grundens skel, i en vinkel på 16 grader. Carportens skur blev beklædt med den samme wpc dark beklædning som hegnet, og fik et støbt betongulv.

Vi laver carporte, redskabskurer, terrasser, terrasseoverdækninger og cykelskurer i designet Cube, og levere det både i en galvaniseret og en pulverlakeret udgave, det kubistiske design og den massive konstruktion giver dette design et udtryk i en liga helt for sig selv. og gør at produkterne fra Cube serien hører til vores absolutte topmodeller.

Funkis carportene, fra Cube serien, laver vi både i en enkelt og i en dobbelt udgave, med og uden skur.