Repos med trappe i København

Her har vi sat en repos med trappe op i stål, med Jatoba hårdttræ´s dæk. Værnet er udført i stål, så udtrykket af terrassen passer til den smukke klassiske ejendom, som til dagligt danne rammen om en lille børnefamilie, beboerne ønskede, at tilføre deres smukke ejendom en ny adgang til haven, direkte fra køkkenet.

Trappen skulle byde på et klassisk design, og høj funktionalitet. her familien valgte familien et smukt dæk i jatoba hårdttræ. Jatoba er en eksklusiv og hård træsort i en dyb rødlig varm farve, som  er meget modstandsdygtigt overfor det danske vejr.

repos´et kan også leveres som en høj terrasse som passer perfekt til huse i to plan, og huse med en skrånende have. Eller til funkishuset med rendyrket minimalisme, og skandinaviske enkelthed. Med stramme, rene linjer og rå materialer uden overflødige detaljer. En terrasse kan således fungere som en naturlig udvidelse af huset, der gør det endnu mere lyst.

Det kan også være som her, med en klassisk ejendom, med høj kælder, hvor du ønsker at udvide huset et nyt uderum, der kan trække lyset, naturen og udsigten med helt ind i huset.