Høj Terrasse Rødovre

Her har vi sat en høj terrasse op i stål, med en Toronto trappe, og Sirius Plank Art kompositdæk.
Ejeren af villalejligheden i Rødovre ønskede , en direkte adgang til haven fra lejligheden, samtidigt med terrasen skulle skabe et nyt uderum, der kunne danne rammerne for et helt nyt ude liv, med udsigt over haven og plads til at skabe en masse gode stunder, hvad enten de involverede grillmad og gode venner eller en liggestol og kolde drinks.

Terrassen skulle byde på et stramt og moderne design, og høj funktionalitet. ejeren valgte et terrassebræt i  komposit, så der var så lidt vedligeholdelse så muligt, Sirius Plank Art har en helt særlig overflade der med sin multicolor effekt, giver brættet et unikt og naturtro farvespil. Særligt ved denne overflade er også at den er helt lukket, da brædderne er produceret ud fra Duplex metoden. Som Duplex navnet indikerer, består brættet af en duo-sammensætning af to dele. Det stærke WPC-produkt er presset til en indre kerne med semimassiv opbygning og i samme ombæring omviklet af et ydre lag, der gør brættet stærkt og modstandsdygtigt overfor al slags vind, vejr og snavs. Det ydre lag sikrer at træfibrene ikke er blottede og hverken alger eller skimmel kan binde til træfibren og er derfor let at vedligeholde. Den lukkede overflade giver desuden også et mindre fugtoptag og fremmer derved en større stabilitet i brættet, med mindre bevægelse og højere farveægthed. er.

Den høje terrasse passer perfekt til de klassiske murermestervillaer, der ofte har høj kælder og skrånende have. Eller til funkishusets rendyrkede minimalisme, og skandinaviske enkelthed. Med stramme, rene linjer og rå materialer uden overflødige detaljer. Her er ofte store, brede vinduespartier. En terrasse kan således fungere som en naturlig udvidelse af huset, der gør det endnu mere lyst.

Det kan også være som her, med et hus i flere plan, hvor du ønsker at tilføre din første sal et nyt uderum, der kan trække lyset, naturen og udsigten med helt ind i huset.