Høj Terrasse Silkeborg

Her har vi sat en høj pulverlakeret terrasse op i stål, med et vedligeholdelsesfrit grå komposit dæk.
Familien fra Silkeborg ønskede , at tilføre deres smukke funkisvilla et nyt uderum der kunne danne rammerne for deres udeliv, hvad enten det involverede grillmad og gode venner eller en liggestol og kolde drinks.

Terrassen skulle byde på et stramt og moderne design, og høj funktionalitet. Familien valgte et terrassebræt i grå komposit som dæk. Komposit er en kombination af træ og plast, der fås i flere farver. Det ligner naturtræ men kræver ikke samme vedligeholdelse, en god løsning, hvis du vil undgå at bruge tid på at oliebehandle. Komposit er meget modstandsdygtigt overfor det danske vejr.

Den høje terrasse passer perfekt til de klassiske murermestervillaer, der ofte har høj kælder og skrånende have. Eller til funkishusets rendyrkede minimalisme, og skandinaviske enkelthed. Med stramme, rene linjer og rå materialer uden overflødige detaljer. Her er ofte store, brede vinduespartier. En terrasse kan således fungere som en naturlig udvidelse af huset, der gør det endnu mere lyst.

Det kan også være som her, med et hus i flere plan, på en skrånende grund, hvor du ønsker at tilføre din første sal et nyt uderum, der kan trække lyset, naturen og udsigten med helt ind i huset.