Høj Terrasse Vordingborg

Her har vi sat en høj terrasse op i stål, med en Toronto trappe, afvandingsplader og Jatoba hårdttræs dæk.
Familien fra Vordingborg ønskede , at tilføre deres store og smukke klassiske villa et nyt uderum, samtidig med at der blev skabt en overdækning af deres eksisterende terrasse, der kunne danne rammerne for deres udeliv, hvad enten det involverede grillmad og gode venner eller en liggestol og kolde drinks.

Terrassen skulle byde på et stramt og moderne design, og høj funktionalitet. Familien valgte et terrassebræt i Jatoba hårdttræ som dæk. Jatoba er en eksklusiv træsort i en gylden farve, som  er meget modstandsdygtigt overfor det danske vejr. For at give terrasse et mere eksklusivt look nedefra, valgte familien at få beklæd terrassen nedenunder med stålplader.

Den høje terrasse passer perfekt til de klassiske murermestervillaer, der ofte har høj kælder og skrånende have. Eller til funkishusets rendyrkede minimalisme, og skandinaviske enkelthed. Med stramme, rene linjer og rå materialer uden overflødige detaljer. Her er ofte store, brede vinduespartier. En terrasse kan således fungere som en naturlig udvidelse af huset, der gør det endnu mere lyst.

Det kan også være som her, med et hus i flere plan, hvor du ønsker at tilføre din første sal et nyt uderum, der kan trække lyset, naturen og udsigten med helt ind i huset, samtidigt med et ønske om at overdække en eksisterende terrasse.