Høj Terrasse Roskilde

Her har vi sat en høj terrasse op i stål, med et trykimprægneret dæk.
Familien fra Roskilde, som var i færd med at får opført deres drømmehus fra Dan House ønskede, at tilføre deres smukke nye hjem, et nyt uderum der kunne danne rammerne for deres udeliv, hvad enten det involverede grillmad og gode venner, eller bare en stille aftenstund med udsigten over Roskilde fjord.

Terrassen skulle byde på et stramt og moderne design, og høj funktionalitet. Familien valgte et terrasse bræt i trykimprægneret træ. Trykimprægneret træ er en prisbillig løsning med en høj holdbarhed, uden nogen vedligeholdelse. Det trykimprægnerede træ vil med tiden få en lysegrålig farve, og det er behandlet så det er meget modstandsdygtigt overfor det danske vejr.

Den høje terrasse passer perfekt til de klassiske murermestervillaer, der ofte har høj kælder og skrånende have. Eller til funkishusets rendyrkede minimalisme, og skandinaviske enkelthed. Med stramme, rene linjer og rå materialer uden overflødige detaljer. Her er ofte store, brede vinduespartier. En terrasse kan således fungere som en naturlig udvidelse af huset, der gør det endnu mere lyst.

Det kan også være som her, med et hus med første sal, hvor du ønsker at tilføre huset et nyt uderum, der kan trække lyset, naturen og udsigten med helt ind i huset.