Repos med trappe i København

Her har vi sat en repos med trappe op i stål, med Jatoba hårdttræ´s dæk. Værnet er udført i stål, så udtrykket af terrassen passer til den smukke klassiske ejendom, som til dagligt danne rammen om en lille børnefamilie, beboerne ønskede, at tilføre deres smukke ejendom en ny adgang til haven, direkte fra køkkenet.

Trappen skulle byde på et klassisk design, og høj funktionalitet. her familien valgte familien et smukt dæk i jatoba hårdttræ. Jatoba er en eksklusiv og hård træsort i en dyb rødlig varm farve, som  er meget modstandsdygtigt overfor det danske vejr.

repos´et kan også leveres som en høj terrasse som passer perfekt til huse i to plan, og huse med en skrånende have. Eller til funkishuset med rendyrket minimalisme, og skandinaviske enkelthed. Med stramme, rene linjer og rå materialer uden overflødige detaljer. En terrasse kan således fungere som en naturlig udvidelse af huset, der gør det endnu mere lyst.

Det kan også være som her, med en klassisk ejendom, med høj kælder, hvor du ønsker at udvide huset et nyt uderum, der kan trække lyset, naturen og udsigten med helt ind i huset.

Høj Terrasse Rødovre

Her har vi sat en høj terrasse op i stål, med en Toronto trappe, og Sirius Plank Art kompositdæk.
Ejeren af villalejligheden i Rødovre ønskede , en direkte adgang til haven fra lejligheden, samtidigt med terrasen skulle skabe et nyt uderum, der kunne danne rammerne for et helt nyt ude liv, med udsigt over haven og plads til at skabe en masse gode stunder, hvad enten de involverede grillmad og gode venner eller en liggestol og kolde drinks.

Terrassen skulle byde på et stramt og moderne design, og høj funktionalitet. ejeren valgte et terrassebræt i  komposit, så der var så lidt vedligeholdelse så muligt, Sirius Plank Art har en helt særlig overflade der med sin multicolor effekt, giver brættet et unikt og naturtro farvespil. Særligt ved denne overflade er også at den er helt lukket, da brædderne er produceret ud fra Duplex metoden. Som Duplex navnet indikerer, består brættet af en duo-sammensætning af to dele. Det stærke WPC-produkt er presset til en indre kerne med semimassiv opbygning og i samme ombæring omviklet af et ydre lag, der gør brættet stærkt og modstandsdygtigt overfor al slags vind, vejr og snavs. Det ydre lag sikrer at træfibrene ikke er blottede og hverken alger eller skimmel kan binde til træfibren og er derfor let at vedligeholde. Den lukkede overflade giver desuden også et mindre fugtoptag og fremmer derved en større stabilitet i brættet, med mindre bevægelse og højere farveægthed. er.

Den høje terrasse passer perfekt til de klassiske murermestervillaer, der ofte har høj kælder og skrånende have. Eller til funkishusets rendyrkede minimalisme, og skandinaviske enkelthed. Med stramme, rene linjer og rå materialer uden overflødige detaljer. Her er ofte store, brede vinduespartier. En terrasse kan således fungere som en naturlig udvidelse af huset, der gør det endnu mere lyst.

Det kan også være som her, med et hus i flere plan, hvor du ønsker at tilføre din første sal et nyt uderum, der kan trække lyset, naturen og udsigten med helt ind i huset.

Trappeværn Glostrup Forsyning

Her er vi på Glostrup vandværk, som har været i gang med at renovere et af deres pumperum, i forbindelse med en ISO certificering. Stålcarporten.dk har stået for udskiftningen af trappeværnet samt værnet langs svalegangen. Man ønskede et simpelt og enkelt udtryk, i et uorganisk materiale. Derfor er værnet udført i vores Gardentop system, og håndlisten er en komposit håndliste i farven Nero.

Spindeltrappe I Hellerup

Her har vi sat en spindeltrappe op i stål.
Familien fra Hellerup ønskede at tilføre deres smukke nyistandsate patriciervilla, en elegant adgang til haven, fra deres terrasse på første sal.

Trappen skulle byde på et stramt og moderne design, og høj funktionalitet. Familien valgte en trappe i galvaniseret stål, et materiale med et minimalistisk udtryk, som ikke kræver nogen form for vedligeholdelse. Galvaniseret stål er meget modstandsdygtigt overfor det danske vejr, og vil beholde sit udtryk i mange år.

Den galvaniserede spindeltrappe kan bruges både indvendigt og udvendigt, og den vil tilføre ethvert byggeri et tidsløst og elegant udtryk, med stramme, rene linjer og rå materialer uden overflødige detaljer.

Høj Terrasse Vordingborg

Her har vi sat en høj terrasse op i stål, med en Toronto trappe, afvandingsplader og Jatoba hårdttræs dæk.
Familien fra Vordingborg ønskede , at tilføre deres store og smukke klassiske villa et nyt uderum, samtidig med at der blev skabt en overdækning af deres eksisterende terrasse, der kunne danne rammerne for deres udeliv, hvad enten det involverede grillmad og gode venner eller en liggestol og kolde drinks.

Terrassen skulle byde på et stramt og moderne design, og høj funktionalitet. Familien valgte et terrassebræt i Jatoba hårdttræ som dæk. Jatoba er en eksklusiv træsort i en gylden farve, som  er meget modstandsdygtigt overfor det danske vejr. For at give terrasse et mere eksklusivt look nedefra, valgte familien at få beklæd terrassen nedenunder med stålplader.

Den høje terrasse passer perfekt til de klassiske murermestervillaer, der ofte har høj kælder og skrånende have. Eller til funkishusets rendyrkede minimalisme, og skandinaviske enkelthed. Med stramme, rene linjer og rå materialer uden overflødige detaljer. Her er ofte store, brede vinduespartier. En terrasse kan således fungere som en naturlig udvidelse af huset, der gør det endnu mere lyst.

Det kan også være som her, med et hus i flere plan, hvor du ønsker at tilføre din første sal et nyt uderum, der kan trække lyset, naturen og udsigten med helt ind i huset, samtidigt med et ønske om at overdække en eksisterende terrasse.