Høj Terrasse Roskilde

Her har vi sat en høj terrasse op i stål, med et dæk i trykimprægneret træ.
Familien fra Roskilde ønskede , at tilføre deres smukke murermestervilla et nyt uderum der kunne danne rammerne for deres udeliv, hvad enten det involverede grillmad og gode venner eller en liggestol og kolde drinks.

Trykimprægneret træ er et af de billigere alternativer. Trykimprægneringen beskytter træet. Du kan vælge at lade træet beholde sin naturlige træfarve, eller du kan behandle det med olie, hvis du for
eksempel ønsker et mere eksotisk udtryk. Ulempen ved olie er dog, at det kræver fortsat vedligeholdelse. Trykimprægneret træ er i øvrigt meget modstandsdygtigt overfor det danske vejr.

Den høje terrasse passer perfekt til de klassiske murermestervillaer, der ofte har høj kælder og skrånende have. Eller til funkishusets rendyrkede minimalisme, og skandinaviske enkelthed. Med stramme, rene linjer og rå materialer uden overflødige detaljer. Her er ofte store, brede vinduespartier. En terrasse kan således fungere som en naturlig udvidelse af huset, der gør det endnu mere lyst.

Det kan også være dit hus er i flere plan og du ønsker at tilføre din første sal et uderum, der kan trække lyset, naturen og udsigten med helt ind i huset.