Høj Terrasse Chalottenlund

Her har vi sat en høj terrasse op i stål, med Jatoba hårdttræs dæk. Værnet er udført i stål, så udtrykket af terrassen passer til den smukke Charlottenlund patricia ejendom, som til dagligt danne rammen om et skønt kollektiv, beboerne ønskede, at tilføre deres smukke ejendom et nyt uderum, der kunne danne rammerne for deres udeliv, hvad enten det involverede grillmad og gode venner eller en liggestol og kolde drinks.

Terrassen skulle byde på et klassisks design, og høj funktionalitet. kollektivet valgte et terrassebræt i jatoba hårdttræ som dæk. Jatoba er en eksklusiv og hård træsort i en dyb rødlig varm farve, som  er meget modstandsdygtigt overfor det danske vejr.

Den høje terrasse passer perfekt til huse i to plan, og huse med en skrånende have. Eller til funkishuset med rendyrket minimalisme, og skandinaviske enkelthed. Med stramme, rene linjer og rå materialer uden overflødige detaljer. Her er ofte store, brede vinduespartier. En terrasse kan således fungere som en naturlig udvidelse af huset, der gør det endnu mere lyst.

Det kan også være som her, med en klassisk patricia ejendom, med høj kælder, hvor du ønsker at udvide huset et nyt uderum, der kan trække lyset, naturen og udsigten med helt ind i huset.