Nordic Fence Skælskør skole

Her er vi på Skælskør skole, her har vi leveret og monteret 120 meter Nordic fence, hegnet er leveret i en special højde på 240 cm, da skolen ønskede en effektiv afskærmning af lejepladsen til de omkringliggende villaer, hegnet er leveret i galvaniseret stål, og fyldningerne i vores Wpc dark træstruktur komposit hegnsprofil. udover levering om montering af det nye hegn, stod vi også for nedrivningen af det gamle hegn.

Cube Carport og hegn i Hillerød

Her er vi i Hillerød, ved et super skønt typehus, hvor der er blevet sat krydser ved næsten samtlige tilvalg, her har vil leveret en specialfremstillet carport i vores kubistiske design Cube, samt vores eksklusive komposit / stål hegn nordic fence,
Familien ønskede et hegn og en carport med skur, i et moderne og stramt design, der kunne komplimentere deres nybyggede hus. For at udnytte grundens udformning optimalt, valgte de en løsning hvor carporten blev monteret på gavlen af huset, og carportens yderside skulle følge grundens skel, i en vinkel på 16 grader. Carportens skur blev beklædt med den samme wpc dark beklædning som hegnet, og fik et støbt betongulv.

Vi laver carporte, redskabskurer, terrasser, terrasseoverdækninger og cykelskurer i designet Cube, og levere det både i en galvaniseret og en pulverlakeret udgave, det kubistiske design og den massive konstruktion giver dette design et udtryk i en liga helt for sig selv. og gør at produkterne fra Cube serien hører til vores absolutte topmodeller.

Funkis carportene, fra Cube serien, laver vi både i en enkelt og i en dobbelt udgave, med og uden skur.

Mount og hegn i Birkerød

Her er det en familie fra Birkerød, der er ved at renovere deres 60ér villa, vi har sat en Mount carport op i designet Straigth med beklædning af koksgrå komposit. Vi har også sat hegn og låge op i samme materialer, hvilket er med til at skabe en rød tråd i renoveringen. familien ønskede en 100% vedligeholdelsesfri løsning, der samtidigt kunne komplimentere deres visioner og drømme for renoveringen af deres hjem. udover carport og hegn har vi i samarbejde med Dansk Havedesign, hjulpet familien med at få etableret belægning og bede i deres indkørsel og forhave.

Alle vores designs kan også fås i en Mount udgave. Her monteres carporten på husmuren, eller direkte på udhænget. Dette er typisk en mindre plads krævende løsning, som også har den fordel at den kan placeres, så man kan komme tørskoet fra bilen ind i huset
her har man valgt den traditionelle carport Straigth, som med sit enkle og skrånende design, har en arkitektonisk lethed, som gør den til et stilrent og neutralt valg, der passer flot til de fleste omgivelser og arkitektur. Straigth laver vi både i en enkelt og i en dobbelt udgave, med og uden skur.og beklædning på siderne.