Høj Terrasse i Vanløse

Her har vi sat en høj terrasse op i stål, med Ipe hårdttræs dæk. Værnet mod haven er udført i klart glas, mens glasset mod naboerne, er valgt i en matteret udgave, så man kan sidde mere ugeneret på terrassen.
Familien fra Vanløse ønskede, at tilføre deres smukke klassiske villa et nyt uderum, der kunne danne rammerne for deres udeliv, hvad enten det involverede grillmad og gode venner eller en liggestol og kolde drinks.

Terrassen skulle byde på et stramt og moderne design, og høj funktionalitet. Familien valgte et terrassebræt i Ipe hårdttræ som dæk. Ipe er en eksklusiv og hård træsort i en mørk varm farve, som  er meget modstandsdygtigt overfor det danske vejr.

Den høje terrasse passer perfekt til huse i to plan, og huse med en skrånende have. Eller til funkishuset med rendyrket minimalisme, og skandinaviske enkelthed. Med stramme, rene linjer og rå materialer uden overflødige detaljer. Her er ofte store, brede vinduespartier. En terrasse kan således fungere som en naturlig udvidelse af huset, der gør det endnu mere lyst.

Det kan også være som her, med en klassisk murermestervilla, med høj kælder, hvor du ønsker at udvide huset et nyt uderum, der kan trække lyset, naturen og udsigten med helt ind i huset.