Straight Carporte Frederikssund

Her er vi hos en familie fra Frederikssund, der bor i et helt nyt typehus fra eurodan huse. Vi har sat en Straight Carport op, med et skur i venstre side, med smedet dør og vores z-profil komposit beklædning. Ud over skuret, ønskede familien en cykeloverdækning, som er placeret bagved skuret. carporten er fremstillet i 100% vedligeholdelsesfrie materialer, og stålet og kompositten komplimenterer det smukke nybyggede hus.
Den traditionelle carport Straight, har med sit enkle og skrånende design, en arkitektonisk lethed, som gør den til et stilrent og neutralt valg, der passer flot til de fleste omgivelser og arkitektur. Straight laver vi både i en enkelt og i en dobbelt udgave, med og uden skur. og med fald i den ønskede retning.

Cube Carport og hegn i Hillerød

Her er vi i Hillerød, ved et super skønt typehus, hvor der er blevet sat krydser ved næsten samtlige tilvalg, her har vil leveret en specialfremstillet carport i vores kubistiske design Cube, samt vores eksklusive komposit / stål hegn nordic fence,
Familien ønskede et hegn og en carport med skur, i et moderne og stramt design, der kunne komplimentere deres nybyggede hus. For at udnytte grundens udformning optimalt, valgte de en løsning hvor carporten blev monteret på gavlen af huset, og carportens yderside skulle følge grundens skel, i en vinkel på 16 grader. Carportens skur blev beklædt med den samme wpc dark beklædning som hegnet, og fik et støbt betongulv.

Vi laver carporte, redskabskurer, terrasser, terrasseoverdækninger og cykelskurer i designet Cube, og levere det både i en galvaniseret og en pulverlakeret udgave, det kubistiske design og den massive konstruktion giver dette design et udtryk i en liga helt for sig selv. og gør at produkterne fra Cube serien hører til vores absolutte topmodeller.

Funkis carportene, fra Cube serien, laver vi både i en enkelt og i en dobbelt udgave, med og uden skur.

Cube Skur / terrasseoverdækning i Ølstykke

Her har vi sat et special designet Cube skur / terrasseoverdækning op. Beklædningen er en vedligeholdelsesfri sort komposit.
Familien i Ølstykke ønskede et skur og en terrasseoverdækning i en og samme bygning med et moderne og stramt design der kunne komplimentere deres nyrenoverede villa fra 70érne, og for at udnytte grundens udformning optimalt valgte de en løsning hvor skuret er plaseret i bunden af deres indkørsel parallelt med huset så der er mulighed for at bygget en carport vinkelret på.

Vi laver carporte, redskabskurer, terrasseoverdækninger og cykelskurer i designet Cube, og levere det både i en galvaniseret og en pulverlakeret udgave, det kubistiske design og den massive konstruktion giver dette design et udtryk i en liga helt for sig selv. og gør at produkterne fra Cube serien hører til vores absolutte topmodeller.

Funkis carportene, fra Cube serien, laver vi både i en enkelt og i en dobbelt udgave, med og uden skur.