Nordic pro værn Roskilde

Her er vi i Roskilde, hvor vi har leveret og monteret vores Nordic pro værn på en eksisterende terrasse , værnet  er leveret i galvaniseret stål, med fyldninger i vores komposit Z- profil og hærdet glas . Kunden ønskede et stramt og moderne værn, der skulle komplimentere deres smukke nybyggede udsigtsvilla ,som skulle skabe læ på deres terrasse, uden at spolerer deres fantastiske udsigt.

Terrasseværn Rungsted

Her er vi i Runsted, hvor vi har leveret og monteret vores nordic værn på en eksisterende terrasse med trappe, værnet  er leveret i galvaniseret stål og håndlister er af mahogni. Kunden ønskede en enkelt og stilren løsning, der skulle komplimentere den smukke renoverede bungalow, og deres nybyggede terrasse, som de selv havde bygget i løbet af foråret.

Trappeværn Glostrup Forsyning

Her er vi på Glostrup vandværk, som har været i gang med at renovere et af deres pumperum, i forbindelse med en ISO certificering. Stålcarporten.dk har stået for udskiftningen af trappeværnet samt værnet langs svalegangen. Man ønskede et simpelt og enkelt udtryk, i et uorganisk materiale. Derfor er værnet udført i vores Gardentop system, og håndlisten er en komposit håndliste i farven Nero.