Terrasseoverdækning i Præstø

Her er vi i et skønt sommerhusområde i Præstø, her ønskede man en terrasseoverdækning, der skulle forbinde familiens dejlige sommerhus med deres garage. valget fald hurtig på vores Curve design, som med sine buede spær komplimentere sommerhusets udtryk, taget er udført i vores røgfarvede thermotag, som udover det giver et eksklusivt udtryk, også skærmer behagelig mod solen stråler, ude at lukke dem helt ude, der er også monteret vores næste usynlige led spots, der kan leverer hyggebelysningen, til de lange sommeraftner.

Vi laver carporte, redskabskurer, terrasseoverdækninger og cykelskurer i designet Curve, og levere det både i en galvaniseret og en pulverlakeret udgave, det klassiske design og buede konstruktion, giver dette design et udtryk, der passer til de fleste huse, som gør dette design, til et af vore mest populære.

Cube Skur / terrasseoverdækning i Ølstykke

Her har vi sat et special designet Cube skur / terrasseoverdækning op. Beklædningen er en vedligeholdelsesfri sort komposit.
Familien i Ølstykke ønskede et skur og en terrasseoverdækning i en og samme bygning med et moderne og stramt design der kunne komplimentere deres nyrenoverede villa fra 70érne, og for at udnytte grundens udformning optimalt valgte de en løsning hvor skuret er plaseret i bunden af deres indkørsel parallelt med huset så der er mulighed for at bygget en carport vinkelret på.

Vi laver carporte, redskabskurer, terrasseoverdækninger og cykelskurer i designet Cube, og levere det både i en galvaniseret og en pulverlakeret udgave, det kubistiske design og den massive konstruktion giver dette design et udtryk i en liga helt for sig selv. og gør at produkterne fra Cube serien hører til vores absolutte topmodeller.

Funkis carportene, fra Cube serien, laver vi både i en enkelt og i en dobbelt udgave, med og uden skur.