På terrassen…

Med det højdejusterbare glasværn, for du mulighed for både at nyde terrassen i stille vejr, med nedslået værn, kan et let brise køle dig ned, på en varm dag, og på en blæsende dag, at komme i læ, bag det opslåede værn.

Til cafeen…

frew42

Med det højdejusterbare glasværn, kan du skabe en udendørs oase ved din cafe, der beskytter dine gæster mod vind, vejr, støj og bilos, samtidigt med at forbipasserende, drages af stemningen og atmosfæren på cafeen. Lade kunderne nyde en let brise på en varm sommerdag, med nedslået glasværn, og forlæng udendørssæsonen forår og efterår, med opslået glasværn, så de kan sidde i læ på en blæsende dag.

Med pergola..

Kombiner det højdejusterbare glasværn, med en af vores pergolaer, for optimal beskyttelse og fleksibilitet, her er det ikke kun værnet, der skærmer elle lukker elementerne ind, det oplukkeliget tag på pergolaen, gør det muligt, at lukke af for sol og regn, eller lukke det hele ind.

Hotel og restaurant

Det højdejusterbare glasværn, er også et populært valg for hoteller og restauranter, her bruges det til at skabe læ og atmosfære, uden at tage udsigten. beskyt dine gæster mod vind, vejr, støj og bilos, samtidigt med at forbipasserende, drages af stemningen og atmosfæren. Lad dine gæster nyde en let brise på en varm sommerdag, med nedslået glasværn, og forlæng udendørssæsonen forår og efterår, med opslået glasværn, så de kan sidde i læ på en blæsende dag.

Stationær..

På Hjul..

Lad os monterer, og slip for besværet. Ønsker du en totalløsning, så lad vore dygtige montører, monterer dit højdejusterbare glasværn.

Konfigurationer

Lukket..

Åben..

På hjul

Stil det højdejusterbare glasværn op, uden fastgørelse til underlaget. Mulighed for at låse alle 4 hjul.

I forlængelse

Det højdejusterbare glasværn, kan samles i forlængelse af hinanden, og omkring hjørner, det kan også fasgøres til en væg, dette muligøre mange konfigurationer, der gør at værnet kan tilpasses de fleste situationer.

Højde og bredde

Farver

Tilbehør og komponenter

Hjørnesamling

Hjørnesamling til samling af modulerne i 90 gr. hjørner

Lås

Sidelås der gør der muligt at fastlåse systemet i den ønskede højde.

Samlebeslag

Samlebeslag til samling af modulerne.

Fødder

Simpel fod

Forstærket justerbar fod til gulvmontage.

Simpel fod dob

Forstærket justerbar fod til gulvmontage, til forlængelse af systemet

Kort fod

Forstærket kort fod til gulvmontage.

Kort fod dob.

Forstærket kort fod til gulvmontage, til forlængelse af systemet.

Lodret fod

Forstærket justerbar fod til lodret montage.

Lodret fod dob.

Forstærket justerbar fod til lodret montage, til forlængelse af systemet.