Dolle_Gentofte
Dolle_Murermester_Glas_røg
Dolle_Murermester_stål
Dolle_Nibe

Vores høje terrasser passer perfekt til de mange flotte murermester villaer med høj kælder, eller til en funkis villa på en skrånende grund. Terrassens bærende konstruktion er justerbar og passer til alle grunde, så terrassen også kan bruges som balkon, carport og rum til opbevaring,og den passer perfekt til den skandinaviske byggestil.

Terrassen leveres som galvaniseret eller sort malet, den varmgalvaniserede terrasse lever op til ISO standard: DS/EN ISO 1461:2009. Den sorte terrasse er først galvaniseret, og dernæst pulverlakeret i RAL9005, en virkelig flot og holdbar løsning. Vi kan som standard levere terrassen med trykimprægneret træ, eller hårdttræs typerne Ipe, jotoba, bankirai og cumaru. Ønskes der en vedligeholdelsesfri løsning kan vi også levere terrassen med en komposit belægning. Har du ønske om en anden belægning laver vi også gerne det. Dolle terrassen leveres med eller uden gelænder, i enten glas eller stål eller med en af stålcarporten.dks mange terrasse overdækninger.

Du kan med vores terrasseberegner, finde materialeprisen på lige nøjagtig din drømmeterrasse, og du kan kontakte os her, for pris på montage af din terrasse.

Beregn Her !