20201002_061828102_iOS

Nordic pro værn Roskilde

Her er vi i Roskilde, hvor vi har leveret og monteret vores Nordic pro værn på en eksisterende terrasse , værnet  er leveret i galvaniseret stål, med fyldninger i vores komposit Z- profil og hærdet glas . Kunden ønskede et stramt og moderne værn, der skulle komplimentere deres smukke nybyggede udsigtsvilla ,som skulle skabe læ på deres terrasse, uden at spolerer deres fantastiske udsigt.

20201005_143728719_iOS

Terrasseværn Rungsted

Her er vi i Runsted, hvor vi har leveret og monteret vores nordic værn på en eksisterende terrasse med trappe, værnet  er leveret i galvaniseret stål og håndlister er af mahogni. Kunden ønskede en enkelt og stilren løsning, der skulle komplimentere den smukke renoverede bungalow, og deres nybyggede terrasse, som de selv havde bygget i løbet af foråret.

IMG_20181203_125848275

Trappeværn Glostrup Forsyning

Her er vi på Glostrup vandværk, som har været i gang med at renovere et af deres pumperum, i forbindelse med en ISO certificering. Stålcarporten.dk har stået for udskiftningen af trappeværnet samt værnet langs svalegangen. Man ønskede et simpelt og enkelt udtryk, i et uorganisk materiale. Derfor er værnet udført i vores Gardentop system, og håndlisten er en komposit håndliste i farven Nero.